Dit is wat mijn opdrachtgevers zeggen over mij ;-)

Ze zijn druk, mijn klanten. Ik weet dat als geen ander! Daarom vind ik het extra fijn dat ze de moeite hebben genomen om te vertellen waarom ze (vaak al heel lang) met mij samenwerken.

WonenBreburg

Eva Boon
Senior Adviseur Strategie

WonenBreburg

WonenBreburg
Natuurlijk zijn er genoeg creatievelingen in de wereld. Maar er zijn er niet veel die creativiteit, praktisch meedenken, flexibiliteit en snelheid combineren. Dat maakt Jacoby uniek. Ik ken weinig mensen die zo snel kunnen schakelen, meedenken, 24x7. En dat al sinds het begin van deze eeuw.

BrandM

Marjolein Mayer

BrandM

BrandM
Ik werk al sinds 2010 via verschillende bedrijven met Jacoby. Naast dat ze echt sterke authentieke designs ontwikkeld is al haar werk grafisch perfect kloppend en origineel. Zeer verfrissend in haar ideeën, maar wat ook zo onwijs fijn is....ze snapt wat je zoekt en waar je heen wil. Dat scheelt enorm veel ontwikkeltijd! Van compleet nieuwe logo's, label designs, grafische elementen, tot beurzen, vlaggen, POS materiaal, Jacoby zet een sterk stuk werk neer. In deze business zijn vaak bizarre deadlines, Jacoby staat gewoon voor je klaar en regelt het.

Enrico

Robin Heetkamp
Managing Director at Enrico BV & Glasbest BV

Enrico

Enrico
“Jacoby verzorgt voor ons al jaren alles wat met vormgeving te maken heeft. Dat varieert van etiket-ontwerpen, eigen lettertypen en websites, tot aan de volledige opmaak en uitvoering van een prachtig boek. Soms luistert ze naar onze briefing. Soms schuift ze die geheel terzijde en doet ze eigenwijs haar eigen ding. En discussiëren we vervolgens eindeloos over hoe het moet gaan worden. Maar daardoor is het resultaat altijd top. Met regelmaat moeten projecten heel snel opgeleverd worden. Jacoby is dan flexibel, en altijd op tijd.“

Mee West-Brabant

Monique Hogenbosch
Adviseur Marketing en Communicatie

Mee West-Brabant

Mee West-Brabant
Veldontwerp en MEE West-Brabant gaan hun 12,5 jarig jubileum tegemoet. Een lange samenwerking die zich kenmerkt door vertrouwen. Jacoby is een plezier om mee te werken. Zij levert kwaliteit, is integer, denkt mee over de inhoud, laat het niet los totdat het goed is en werkt daarbij ook nog snel. Haar vaak pragmatische aanpak en flexibiliteit werken zeer verfrissend. En dan ook nog ruimte voor de persoonlijke noot, een absolute aanrader Veldontwerp!

Park Zuiderhout

Ilse van den Nieuwenhuijzen
Communicatieadviseur

Park Zuiderhout

Park Zuiderhout
Al vele jaren werk ik met Jacoby samen en dat is niet voor niets. Prachtig werk (nog nooit zoveel complimenten gehad over een vormgever!) en de samenwerking is heel prettig. Jacoby werkt snel, ze is flexibel en denkt mee. Of het nu om de vormgeving van ons bewonersmagazine gaat, een nieuwe folderlijn, flyers, digitale uitingen of iets heel anders. Veldontwerp staat klaar voor Park Zuiderhout. En wat ook heel fijn is: Jacoby neemt de drukwerkbegeleiding uit handen en zorgt voor voordelige en snelle oplossingen. Ik waardeer het prettige contact, dat we bijna wekelijks hebben. Ik weet dat ik op haar kan rekenen bij spoed en ik kan Jacoby ook altijd even bellen om te sparren. Park Zuiderhout heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling gemaakt in haar profilering en huisstijl dankzij Veldontwerp. Kortom, ik gun iedereen een samenwerking met Jacoby!

Zorg voor elkaar Breda

Wilma Schutten
Netwerker Zorg voor elkaar Breda

Zorg voor elkaar Breda

Zorg voor elkaar Breda
Het werken met Jacoby van Veldontwerp is een plezierige ervaring. Ze kan snel leveren en is in voor een avontuur. Aan de andere kant wel (huis)stijlvast. Ze geeft slimme tips en adviezen. Is eerlijk en duidelijk over de prijs. Kortom, iemand waar je graag mee werkt!

WonenBreburg

Claudia Vleeschhouwer
Communicatieadviseur

WonenBreburg

WonenBreburg
Samenwerken met Jacoby bevalt mij uitstekend. Dat blijkt wel uit hoe lang onze samenwerking nu al duurt: bijna 15 jaar! Jacoby is altijd bereikbaar (24/7!), denkt altijd mee, is creatief waar het kan en consistent waar het moet. En ze is lekker snel. Dat is fijn, aangezien wij met ons werk vaak aan ‘het eind van de pijplijn’ zitten en dingen snel af moeten. En wanneer er tijd en ruimte voor is, is ze altijd voor een praatje. Wat mij betreft mag het nog minstens 15 jaar duren!

Benegas

Judith Plasman
Marketing Manager

Benegas

Benegas
Jacoby heeft de huisstijlen van de meeste van onze labels ontworpen. Ze beheert en ontwerpt bijna alle huisstijlartikelen, advertenties, beursmaterialen etc. Dit doet zij met veel enthousiasme en flexibiliteit. Ook als er last minute (bijna nooit :-)) nog een ontwerp moet komen, springt zij op de bres. Kortom, fijne topper om mee samen te werken!

Glasbest

Ties Robben
Food Designer

Glasbest

Glasbest
Al sinds het eerste begin van Glasbest is Jacoby betrokken geweest bij de ontwikkeling van Glasbest en het zusterbedrijf EAT id. Met drukwerk zoals etiketten, visitekaartjes en briefpapier, maar ook websites en zelfs een heus boek over mayonaise heeft Jacoby ons geholpen. Zowel bij het ontwikkelen van een huisstijl als bij de ontwikkeling van consumentenmerken als Amelander en Jean Bâton. Dat gebeurt altijd op basis van samenwerking ,waarbij onze ideeën gecombineerd worden met de ideeën van Jacoby. De communicatie gaat altijd op een open en vlotte manier waarbij Jacoby haar mening niet onder stoelen of banken steekt. Deze samenwerking heeft geleid tot succesvolle merken met een duidelijke eigen identiteit. Daarmee is Jacoby erg belangrijk geweest voor de grote groei die Glasbest de afgelopen negen jaar heeft doorgemaakt.

Kroon Food products

Reinald Heijselaar

Kroon Food products

Kroon Food products
Mijn ervaring met Jacoby/veldontwerp is erg positief. Regelmatig hebben we een opdracht waar snel op gereageerd wordt met de juiste vragen als er onduidelijkheden zijn en anders gelijk met pakkende ideeën waar wij dan een keuze uit moeten maken voordat Jacoby de diepte in gaat. Je moet in ieder geval rekening houden met een traject die je samen in gaat waarbij Jacoby lekker ‘out of the box’ haar creativiteit los laat. Kortom een fijne creatieve samenwerking. ... Je moet alleen soms ff wachten op je factuur ...

Hypertherm

Liana Groenendijk
Marketing Specialist – Hypertherm Europe

Hypertherm

Hypertherm
Al vele jaren ondersteunt Jacoby ons en onze partners met de creatie van een breed scala aan sales ondersteunende materialen, niet alleen in Nederland maar in de hele EMEIA. Haar flexibiliteit, haar kennis van ons product en markt maken het mogelijk om onze producten snel en goed te presenteren via verschillende platformen.

JUD!DITH

Judith Laros
Zelfstandig ondernemer bij JUD!DITH Tastbare Communicatie

JUD!DITH

JUD!DITH
De samenwerking met Jacoby is no nonsense, snel, direct én gezellig. Jacoby heeft aan een half woord genoeg om mijn ideëen om te zetten naar tastbare visualisaties. De opdrachten die Jacoby voor JUDIDITH uitvoert zijn veelzijdig; verpakkingen, brochures, flyers, logo’s, kaarten, huisstijlen etc. De ontwerpen van Veldontwerp zijn fraai, vernieuwend, een tikkeltje eigenwijs, stoer en verrassend. De vormgeving is een absolute meerwaarde voor de gadgets, give-aways en geschenken die JUDIDITH levert. Een toffe kaart of verpakking geeft de producten smoel en een persoonlijke touch. We gaan nog veel mooie dingen maken samen, Jacoby!

Medifit Fysiotherapie

Lard Davidse
Praktijkeigenaar Medifit Fysiotherapie

Medifit Fysiotherapie

Medifit Fysiotherapie
Wij werken met onze praktijk voor Fysiotherapie al jaren samen met Veldontwerp. Van het maken van onze huisstijl tot het aanleveren van formats voor posters en flyers en het meedenken met de vormgeving van de raambeplakking van onze locaties. Veldontwerp is snel, accuraat en denkt mee met ons dus een fijne partner!

Energieke Vrouwen Academie

Marjolein Dubbers
Oprichtster Energieke Vrouwen Academie, vitaliteitscoach, bestsellerauteur, spreker en persoonlijke ontwikkelingsjunkie

Energieke Vrouwen Academie

Energieke Vrouwen Academie
Het was en is nog steeds heerlijk samenwerken met Jacoby. Ze luistert goed, ook tussen de regels door, is flexibel, geduldig en waar nodig een tikje eigenwijs wat het resultaat altijd ten goede komt. Ze weet me steeds weer blij te verrassen en stopt niet totdat ik helemaal tevreden ben. Samenwerken met haar is steeds weer een feestje.

Trifier

Emmy Hop
Marketingcommunication advisor & support

Trifier

Trifier
Jacoby werkte al met Trifier samen voordat ik er kwam werken. Ik snap waarom. Ze levert goed werk, is creatief, denkt fijn mee en begrijpt onze branche en de taal die daarbij hoort. De samenwerking is dus gebleven J . Ze komt soms met totaal iets anders dan wat we in gedachten hadden of pakt juist precies dat wat we voor ogen hebben: altijd rake vormgeving.

WonenBreburg

Feicko Kooistra
Projectleider groot onderhoud

WonenBreburg

WonenBreburg
Samen met Jacoby komen we tot mooie bouwborden, brochures en gebruikershandleidingen voor groot onderhoud en project-kerstgeschenken. In dit proces maken we gebruik van haar vakkundigheid maar ook snelheid en de enorme flexibele instelling. En altijd met veel plezier!

Benecke

Mila Hoonhout
Projectmanager

Benecke

Benecke
Al enige tijd werk ik met Jacoby, met grote tevredenheid. Ze heeft aan één woord genoeg en pakt dingen zeer snel op waardoor er snel geschakeld kan worden. Uitermate belangrijk in een tijd als deze. Ze begrijpt wat belangrijk is in het marketingtraject voor onze nascholingen. Flexibiliteit en creativiteit is hoog, ik raad het dan ook iedereen aan om een samenwerking aan te gaan. Laat je inspireren!

Magazijn076

Sandra Kok
Ondernemer | Coördinator

Magazijn076

Magazijn076
Jacoby maakt al jaren het promotiemateriaal voor het autisme netwerk in West-Brabant. Elk jaar weet zij er weer iets moois van te maken qua vormgeving. Fijn aan Jacoby vind ik dat door de lange samenwerking zij alle bestanden, logo’s en afbeeldingen heeft bewaard, zodat je het nooit voor een tweede keer hoeft aan te leveren. Dit bespaart mij veel tijd. Jacoby denkt altijd mee, weet het altijd naar de laatste trends aan te passen, zodat er een flitsend nieuw product ontstaat. Ik hoop dat we nog lang samenwerken.

ThiemenMeulenhoff

Brigitte​ Veltman
Marketingcommunicatie specialist

ThiemenMeulenhoff

ThiemenMeulenhoff
“Aan een half woord heeft Jacoby genoeg. Ze werkt efficiënt, is creatief en reageert snel. Met een ambitieuze deadline hebben we dit geslaagde magazine “Ontdek waar beeld om draait” gemaakt voor aardrijkskundedocenten.”

Woning in Zicht

Len Amendt
Manager

Woning in Zicht

Woning in Zicht
Wat is het toch altijd ontzettend fijn samenwerken met Jacoby (v Veldontwerp). Ik werk alweer bijna 10 jaar samen met Jacoby. Ondanks dat we elkaar bijna nooit live ontmoeten, alles gaat digitaal, vinden we elkaar heel makkelijk. Jacoby heeft onze logo’s ontworpen, maakt onze jaarverslagen grafisch op, ontwerpt afbeeldingen en bedenkt originele logo’s als wij een actie initiëren voor onze doelgroep. In het verleden heeft ze voor een beurs gadgets met logo’s ontworpen en besteld. Denkt mee over de opzet van een factsheet en heeft ze in het verleden voor een beurs gadgets met logo’s ontworpen en besteld. Vele voorbeelden uit onze praktijk waar wij Jacoby voor inschakelen. Wat zo ontzettend fijn is dat ze heel snel schakelt, geen enkele deadline is te gek voor haar, ze is heel flexibel. ok buiten kantooruren. Ze komt snel to the point en weet wat wij willen. Wij kunnen niet meer zonder Jacoby!

DTM

Erwin van der Kroon
Owner

DTM

DTM
“Out of the box”…..mag ik zo beginnen? Want dat is wat Jacoby van Veldontwerp als geen ander kan. Niet denken in het geijkte zoals iedereen maar net even anders. Net die touch die elke opdracht weer anders maakt. En dat geld voor elke branch. Een ZZP-er... maar geen design (DTP) bureau van wat voor formaat dan ook, kan een antwoord geven op de ontwerpen van Veldontwerp. Zo’n 10 jaar geleden heb ik Jacoby leren kennen via een zakenrelatie omdat ik getriggerd werd door de ontwerpen /designs die ik daar toen zag. Jacoby heeft in de tijd die volgde voor ons vele ontwerpen gemaakt voor de food. Een groot deel hebben we dankzij Jacoby ook weten te vermarkten. Zelfs met het presenteren van nieuwe productlijnen op beurzen kregen we vragen…”who designed those labels? Ja, als het aan mij ligt mag Jacoby nog vele ontwerpen maken…